ZZ Equip

Eva Vidal Mateu

fotos eva.4Apassionada de l’arquitectura, el paisatge i la tecnologia sóc Màster Universitari en PAISATGISME per l’Escola d’ARQUITECTURA de Barcelona i Enginyera Superior en Informàtica per la UPC. Tinc una àmplia formació tant empresarial com tècnica, i gran experiència en gestió de projectes empresarials i de paisatge. Després de desenvolupar part de la meva trajectòria professional en gestió de projectes en empreses multinacionals, i com a consultora externa en paisatge a la  Generalitat de Catalunya, vaig fundar fa quasi 10 anys a Sant Just Desvern l’estudi Taller de Paisatge on desenvolupem projectes de paisatgisme a tot Catalunya juntament amb un consistent equip de col·laboradors. Aquesta estructura versàtil i flexible, ens permet resoldre qualsevol tipus de projecte independentment de la seves característiques i dimensió.          Et podem ajudar? Contacta’m ara

COL·LABORADORS

Gerard Martínez Mestres

fotos gerard.Enginyer Tècnic Agrícola per l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona, fundador i gerent de Gerverd Jardineria Tècnica, empresa associada on comptem amb tot un equip de jardiners professionals especialitzats en la construcció i manteniment de jardins, terrasses, patis, gespes artificials, tarimes, pèrgoles i piscines.

Carlos Tudoras Roca

fotos carlosEnginyer de l’Edificació (Universidad Ramon Llull - La Salle) i Arquitecte Tècnic (UPC) Col. 7298. És soci fundador d’”Àrea tècnica gestió edificació” i té àmplia experiència en edificació, rehabilitació, reformes i construcció de jardins i terrasses.

Isaura Oliver Graells

fotos isaEnginyera Geòloga per l’Escola d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de Barcelona, Màster Universitari en Paisatgisme per l’ETSAB i Florista fundadora de ‘La vie est belle, Taller floral’. En els seus  anys de carrera ha participat en nombrosos projectes de desenvolupament urbà i paisatgisme, i nombroses composicions decoratives d’art floral a ‘La vie est belle’.

Jaume Marquès Mascarell

fotos jaumeEnginyer Tècnic Agrícola per la Universitat de Saragossa i Màster en Arquitectura del Paisatge per la Universitat Politècnica de Catalunya. Amb més de trenta anys d’experiència en direcció tècnica i formació en jardineria, ha desenvolupat tota mena i mida de projectes de formació, investigació, jardineria i paisatgisme.