Taller de paisatge

A Taller de Paisatge ens agrada dir que som l’estudi de paisatgisme on dissenyem i fem realitat el jardí dels teus somnis. 

Somnis que materialitzem amb el pressupost de què disposi el client. No tenim mínims, ja que sempre trobem una solució amb les recursos disponibles.

Ens encarreguem de totes les fases del projecte des de la idea, el disseny i l’execució.

Disseny i construcció piscina
www.tallerdepaisatge.com

Vols saber com fem els dissenys ? i és que els nostres dissenys són com una recepta de cuina amb molts ingredients.

Primer, quasi el més important !! Sempre fem servir com a base al propis clients… Escoltar, preguntar i escoltar de nou.

Per a nosaltres és fonamental conèixer bé al client, xerrem molt i ensenyem moltes propostes, idees, imatges de referència i veiem com reacciona.

obres exteriors paisatgisme
www.tallerdepaisatge.com
obres d'exteriors - paisatgisme
www.tallerdepaisatge.com

Necessitem conèixer els seus gustos, les seves necessitats i l’ús que li vol donar al jardí. És el client qui ha d’usar-lo, de gaudir-lo i de patir-lo si no encertéssim. I nosaltres, és clar, dissenyem per a ell, no pas per a les revistes ni per al nostre book, anem més enllà de la moda i de les tendències, anem a fer-li SEU jardí, únic i exclusiu.

terrassa chillout
www.tallerdepaisatge.com

Segon, aquesta base l’amassem amb el que veiem. L’entorn, el lloc, la arquitectura, la natura, els veïns, les vistes, la terra i les pedres, el color i la llum. Sempre cerquem integrar els nostres dissenys en el paisatge. Construïm i modifiquem el paisatge existent d’una forma harmònica.

paisatge
www.tallerdepaisatge.com

Tercer, però com no podria faltar, a aquesta base, li posem una bona salsa … afegim i corregim amb, la nostra “salsa secreta”, que som nosaltres mateixos, el nostre criteri, el nostre estil i la nostra aposta per materials sostenibles i vegetació autòctona, i per professionals i artesans de la zona, i el nostre coneixement d’anys d’experiència. Bon disseny, funcional i estètic, i a bon preu.

camí de lloses formigó
www.tallerdepaisatge.com

Quart, li donem un toc de sal i pebre i espècies, amb algun toc de moda o tendència, alguna nova tecnologia constructiva o tècnica en jardineria … procurem sempre donar un punt d’innovació i exclusivitat. Estem al dia permanentment actualitzats amb les últimes novetats tant estètiques com tècniques.

jardí casa rústica poble
www.tallerdepaisatge.com

I molt important, per finalitzar, i aquest és el nostre tret diferencial ¡! li donem a provar al client abans de cuinar.

Com? La presentació ! Treballem els nostres dissenys en 3D de tal manera que el client pot passejar-se pel seu jardí abans de moure una pedra, i podem corregir i aplicar canvis de forma fàcil mantenint el pressupost.

Disseny jardí 3D masia
www.tallerdepaisatge.com
Disseny terrat 3D àtic
www.tallerdepaisatge.com

Això ens permet no sols estalviar en problemes i costos extres alhora de l’execució, donat que virtualment el jardí ja l’hem hagut de construir, sino també garantir al 100% que el jardí acabarà sent el somiat pel client ja que l’haurà experimentat abans de construir-lo.