Taller de paisatge

Estàs pensant en vendre la teva casa? Quan es tracta de vendre una propietat amb jardí tan important és la imatge exterior i el paisatgisme com la distribució interior i la decoració.

TDP038 vender casa(1)
Andrés Remy Arquitectes

Sabies que aplicar un bon projecte de jardineria o implementar una ràpida millora del teu jardí pot millorar substancialment la venda?

217.- Jardi St Cugat (1)
La casa, segur, és el criteri principal, la ubicació, la superfície, el disseny, la qualitat de la construcció i materials, són fonamentals per arribar a un bon valor d’una propietat, però un jardí de uau! pot fer decantar la balança entre dues opcions similars.
El paisatge és qui proporciona el primer impacte visual i una primera impressió positiva d’un habitatge.

TDP038 vender casa(3)
elle decor

La millora d’un jardí per si mateixa ja eleva el valor de les propietats, però a més hi ha també estudis que demostren que tenir un jardí cuidat ajuda a vendre una casa en un període més curt de temps i contribueix a assolir el preu de venda raonable de la propietat. Per tant tingues per segur que la inversió que facis a millorar el teu jardí la recuperaràs amb escreix a la venda.

Alguns consells per ajudar-te en el teu propòsit:

• D’entrada, i valgui la redundància, assegurar-te una bona entrada a la propietat. Un paviment llis sense entrebancs, una gespa ben retallada, que no hi hagin males herbes, que els murets i les reixes estiguin ben pintats, una bona il·luminació del jardí, … resumint, una entrada còmoda i fàcil transmet la impressió que la teva casa està ben acabada.

204.- Jardi St Just Gessamí (07)

TDP038 vender casa(2)
gardenista

• Per a la resta del jardí el mínim a realitzar és ordenar-lo i netejar-lo, perquè tingui un bon aspecte. Treure males herbes, podar arbres i arbusts, mantenir la gespa ben segada. Treure mobles vells, tests trencats, joguines, … Deixar el jardí mínim i aclarit que ajudi a la seva lectura i al fet que el potencial comprador s’imagini el seu espai exterior. La simplicitat i senzillesa juga a favor teu.

TDP038 vender casa(4)
Windsor Companies.

232.- Jardi Reus (9)

• L’ideal, seria fer un projecte de remodelació tenint en compte als potencials compradors. No cal pensar en jardins d’estil molt personalitzat i especial, sinó més aviat en una cosa estàndard que després s’adapti a tots els gustos.

260.- Jardí Sta Agnes (04)
• Si vas a ensenyar la teva casa també a la nit o a l’hivern, per molt poc pots fer servir la il·luminació al teu favor, en lloc d’il·luminar només els camins per seguretat, treure-li un ús estètic, sota els arbres, contra les plantes que fan ombra a la paret de la casa, amb les seves formes interessants, fent que l’ambient nocturn sigui d’allò més càlid.

TDP038 vender casa(7)
www.flordelisjardinagem.com

310.- Jardí El Masnou (12)

• Una altra opció econòmica a l’hora d’ensenyar la teva casa, igual que podries posar gerros amb flors a l’interior, és realitzar petites plantacions de planta de temporada en flor, en tests o en parterres, per donar color al teu jardí i fer-lo més atractiu .

TDP038 vender casa(5)
thegardening-tips

7 jardi esplugues MA (5)

• Contempla les formes i vistes del teu jardí, pensa en com ensenyar la casa des del jardí i el jardí des de la casa. Quins són els millors recorreguts i els millors racons per aturar-te a xerrar al jardí. Quines vistes per ampliar o mostrar l’aspecte d’un jardí molt més gran del que és en realitat.

275.- Terrassa_alella (4)
• Si vas a vendre per Internet no dubtis a mostrar bones imatges del teu jardí, fotos de qualitat que destaquin la teva propietat respecte a les de competència, és a dir altres cases a la venda dins de la mateixa àrea i nivell de preu.

TDP038 vender casa(6)
bernard Trainor + associates

283.- Piscina matadepera (1)

• Consulta’ns si tens dubtes, i com et dèiem la inversió que facis ara i el teu jardí t’ajudarà en la venda i la recuperaràs abans del previst.