Vols vendre la teva casa? Saps com el jardí et pot ajudar?

Estàs pensant en vendre la teva casa? Quan es tracta de vendre una propietat amb jardí tan important és la imatge exterior i el paisatgisme com la distribució interior i la decoració.

 

TDP038 vender casa(1)

Andrés Remy Arquitectes

 

Sabies que aplicar un bon projecte de jardineria o implementar una ràpida millora del teu jardí pot millorar substancialment la venda? 

217.- Jardi St Cugat (1)
La casa, segur, és el criteri principal, la ubicació, la superfície, el disseny, la qualitat de la construcció i materials, són fonamentals per arribar a un bon valor d’una propietat, però un jardí de uau! pot fer decantar la balança entre dues opcions similars.
El paisatge és qui proporciona el primer impacte visual i una primera impressió positiva d’un habitatge.

 

TDP038 vender casa(3)

elle decor

La millora d’un jardí per si mateixa ja eleva el valor de les propietats, però a més hi ha també estudis que demostren que tenir un jardí cuidat ajuda a vendre una casa en un període més curt de temps i contribueix a assolir el preu de venda raonable de la propietat. Per tant tingues per segur que la inversió que facis a millorar el teu jardí la recuperaràs amb escreix a la venda. 

Alguns consells per ajudar-te en el teu propòsit:

• D’entrada, i valgui la redundància, assegurar-te una bona entrada a la propietat. Un paviment llis sense entrebancs, una gespa ben retallada, que no hi hagin males herbes, que els murets i les reixes estiguin ben pintats, una bona il·luminació del jardí, … resumint, una entrada còmoda i fàcil transmet la impressió que la teva casa està ben acabada.

204.- Jardi St Just Gessamí (07)

TDP038 vender casa(2)

gardenista

• Per a la resta del jardí el mínim a realitzar és ordenar-lo i netejar-lo, perquè tingui un bon aspecte. Treure males herbes, podar arbres i arbusts, mantenir la gespa ben segada. Treure mobles vells, tests trencats, joguines, … Deixar el jardí mínim i aclarit que ajudi a la seva lectura i al fet que el potencial comprador s’imagini el seu espai exterior. La simplicitat i senzillesa juga a favor teu.

 

TDP038 vender casa(4)

Windsor Companies.

232.- Jardi Reus (9)

• L’ideal, seria fer un projecte de remodelació tenint en compte als potencials compradors. No cal pensar en jardins d’estil molt personalitzat i especial, sinó més aviat en una cosa estàndard que després s’adapti a tots els gustos.

260.- Jardí Sta Agnes (04)
• Si vas a ensenyar la teva casa també a la nit o a l’hivern, per molt poc pots fer servir la il·luminació al teu favor, en lloc d’il·luminar només els camins per seguretat, treure-li un ús estètic, sota els arbres, contra les plantes que fan ombra a la paret de la casa, amb les seves formes interessants, fent que l’ambient nocturn sigui d’allò més càlid. 

TDP038 vender casa(7)

www.flordelisjardinagem.com

310.- Jardí El Masnou (12)

• Una altra opció econòmica a l’hora d’ensenyar la teva casa, igual que podries posar gerros amb flors a l’interior, és realitzar petites plantacions de planta de temporada en flor, en tests o en parterres, per donar color al teu jardí i fer-lo més atractiu .

 

TDP038 vender casa(5)

thegardening-tips

7 jardi esplugues MA (5)

• Contempla les formes i vistes del teu jardí, pensa en com ensenyar la casa des del jardí i el jardí des de la casa. Quins són els millors recorreguts i els millors racons per aturar-te a xerrar al jardí. Quines vistes per ampliar o mostrar l’aspecte d’un jardí molt més gran del que és en realitat.

275.- Terrassa_alella (4)
• Si vas a vendre per Internet no dubtis a mostrar bones imatges del teu jardí, fotos de qualitat que destaquin la teva propietat respecte a les de competència, és a dir altres cases a la venda dins de la mateixa àrea i nivell de preu.

TDP038 vender casa(6)

bernard Trainor + associates

283.- Piscina matadepera (1)

• Consulta’ns si tens dubtes, i com et dèiem la inversió que facis ara i el teu jardí t’ajudarà en la venda i la recuperaràs abans del previst.

Leave a reply

Your email address will not be published.